top of page

SHOWS

IMG_1468_edited.jpg

CLOSE-UP MAGIC

Magie onder je neus

IMG_1515_edited.jpg

WALK-AROUND MAGIC

Ideaal voor elk event

IMG_1498.jpeg

Podium show

Verbazing op grote schaal

Close-up magic

Stel je voor: een wereld waar kaarten zweven, voorwerpen van hand tot hand teleporteren en gedachten worden gelezen. Dit is de magische realiteit van een close-up goochelaar. Met behendigheid en finesse breng ik de kunst van magie rechtstreeks naar jou en je gasten, op slechts een armlengte afstand. Van intieme diners tot levendige evenementen, mijn close-up magie betovert en verwondert, terwijl ik je meeneem op een reis vol verbazingwekkende illusies en interactieve ervaringen. Elk moment wordt doordrenkt met magie, waardoor herinneringen worden gecreëerd die een leven lang meegaan. Bereid je voor op een onvergetelijke ontmoeting met de wonderen van close-up magie, waar de grens tussen realiteit en illusie vervaagt

IMG_1670.jpeg
IMG_1725.jpeg

Walk-around magic

Stap binnen in een wereld waar magie zich vrijelijk beweegt tussen de menigte, waar verwondering elk hoekje en gaatje vult. Als walk-around goochelaar ben ik jouw persoonlijke magische gids, baan mijn weg door evenementen en bijeenkomsten om iedereen te betoveren die ik ontmoet. Van groep tot groep breng ik magische momenten tot leven, met ongelooflijke trucs die zich recht voor je ogen ontvouwen. Of het nu een feest, een receptie of een andere sociale gelegenheid is, mijn doel is om een sfeer van opwinding te creëren terwijl ik mijn unieke mix van interactieve magie deel. Bereid je voor op een magische reis als geen ander, waar de magie echt tot leven komt en blijvende glimlachen achterlaat bij elke stap.

Podium show

Stel je voor: gordijnen die opengaan, schijnwerpers die hun licht werpen en een podium dat de poort opent naar een wereld van ongekende magie. Met meeslepende acts, interactieve momenten en ongelofelijke trucs neem ik je mee op een reis vol verbazing en verwondering. Mijn optreden combineert vakmanschap en verbeeldingskracht om een ervaring te creëren die je nog lang bij zal blijven. Of je nu in een theater, evenementen locatie of intieme setting bent, mijn optreden laat een blijvende indruk achter. Maak je klaar om deel te nemen aan een ervaring die je geloof in het onmogelijke herdefinieert.

IMG_1586.jpeg
bottom of page